Iznajmljuje se uredski prostor na 1. katu zgrade u Pušćinama na adresi Obrtnička ulica 5. Ukupna površina poslovnog prostora za najam je 269,47m2. Najveći dio uredskog prostora na površini od 162,65m2 je otvorenog tipa, dok su zasebno odvojena 4 ureda, i to kvadrature: 8,76m2, 17,32m2,16,70m2 i 18,06m2. Na prvom katu se nalaze i sanitarni čvorovi i čajna kuhinja.

Vlasnik poslovne zgrade je firma M.I.P. “METAL”, tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i preradi proizvoda crne i obojene metalurgije.
(sve vrste čeličnih limova, cijevi, nosača, šipkastog materijala, profila te potrošnog materijala kao što je žica za varenje, vijčana roba, rezni i brusni alati itd.)

Najam poslovnog prostora bi mogao biti zanimljiv nekome srodne struke, zbog potencijalnih kupaca koji se dnevno kreću po prostoru. No to naravno nije nužno, brojne su mogućnosti, od računovodstvenih servisa do informatičkih firmi.

PREDNOSTI PROSTORA:
Frekventna lokacija, vidljivost, prepoznatljivost na tržištu, dovoljno parkirnih mjesta, video nadzor i čuvarska služba, mogućnost proširenja tj. najma vanjskog skladišnog prostora

CIJENA: po dogovoru

Kontakt za dodatne informacije, razgled i dogovor:

Davor Rešetar
099/224-1381